Comunicate de presă

 

Sub sloganul  ,,VREI  UN ORAS CURAT ? IMPLICA-TE ˮ,  SC Piete Prest SA s-a alaturat actiunii de voluntariat, ce s-a desfasurat in data de  23 septembrie  2016, cu ocazia ZILEI  MONDIALE  A CURATENIEI.  Initiativa de a organiza aceasta actiune apartine clubului Rotary Ramnicu Valcea COZIA, si face parte din proiectul ,,MAREA CURATENIEˮ.

La actiunea de salubrizare, ce a avut drept scop igienizarea unor zone verzi, precum Lacul Ostroveni, Padurea Ostroveni, faleza raului Olanesti, faleza raului Olt, dar si zone de campare din oras, au participat peste 300 de voluntari din liceele valcene, 50 de voluntari din cluburile Rotary, Rotaract si Interact, Romprest, voluntari din ONG-uri precum  Speranta pentru Ramnic, Zambete colorate si Crucea Rosie, dar si reprezentanti ai ADP.

Pentru buna desfasurare a actiunii, SC Piete Prest SA a pus la dispozitie materialele necesare (greble, farase, manusi de unica folosinta, saci  menajeri) si utilaje, respectiv 2 autogunoiere si 3 tractoare, pentru colectarea deseurilor.

In urma actiunii s-au strans 18 tone de deseuri si 560 kg masa vegetala.